Friday 21 December 2012

DIY: Moderni Joulukuusi


Moderni tyttö tarvitsee modernin kuusen ;) Vaikka olen elänyt suurimman osan elämästäni asuen melkein "landella" metsän keskellä Suomessa,  olen aina viihtynyt suurkaupungeissa. Siksi päätin tehdä Tukholman kotiini sopivan "City-kuusen", helpon 15-minuutin kotitekoisen joulukoristeen!

Tarvitset:
Tavalliset jouluvalot (itse ostin nämä Clas Ohlssonilta, pituus 6metriä)
Teippiä
(ja jos olet perfektionisti) myös viivoittimen!

Riippuen siitä miten pitkät jouluvalot sinulla on, piirrä hennosti lyijykynällä pienet merkit avuksi seinään kuusen kiinnityskohdiksi. Minä päätin käyttää mustaa teippiä koska jouluvalojen johdotkin olivat mustat.

Kuusi tuo ihanan tunnelmavalon ja piristää sisustusta! Eikä muuten aiheuta allergikoille ongelmia ;)

Oikein hyvää joulua kaikille, muistakaa nukkua pitkään ja syödä kinkkua koko ensi vuoden edestä!

Thursday 13 December 2012

Kauluspaita x2

 
Pikainen katsahdus viime viikkooni! (Sadetta, lämpimiä vaatteita ja ihania pitkiä aamiaisia kotona ystävien kanssa.)

Toissapäivänä minun piti hankkia valkoinen kauluspaita erästä työkeikkaa varten. On todella vaikeaa löytää itselleen täydellisesti sopiva kauluspaita; minun ongelmani on, että hihat ovat yleensä liian leveitä käsivarsilleni, ja rinnan kohdalla oleva nappi kiristyy liikaa ja jättää ruman "aukon". 

Naisille, joilla on isohko povi, sopii täydellisesti joustava stretch-kauluspaita, eli paita kankaasta, jossa on vähän spandexia. Tämä Vilan kauluspaita on 75% puuvillaa, 22% nylonia ja 2% spandexia. Se on pehmeä ja joustava, ja rakastan sen vahvistettuja kauluksia! Piilonapitus tekee paidasta myös vähemmän arkisen, ja siksi se sopii loistavasti niin töihin kuin juhliinkin.


Päätin stailata paidan teille kahdella eri tavalla, päivä- ja iltakäyttöön.

Päivä lookissani minulla on tennarit, mustat korkeavyötäröiset farkut ja kauluspaidan päällä karvainen villapaita (erilaisia karvaisia villapaitoja näkee nyt muuten kaikkialla!). Tämä villapaita on H&M:stä, mutta olen nähnyt sen tapaisia myös Gina Tricotissa, BikBokissa ja Lindexissä!

 Paita/H&M, Kauluspaita/Vila, Kengät/Monki, Farkut/Gina Tricot, Korvakorut/H&M

Ilta-asukokonaisuudessa vaihdoin housut hameeseen ja lisäsin huulipunaa sekä kaulukseen ruusun (se on oikeasti hiuskoriste H&Mstä). Kauluksen alla voi vaihtoehtoisesti pitää vaikka erilaisia isoja kaulakoruja, ne piristävät aina kokonaisuutta ja tuovat vaihtelua!



                  Hame/romwe.com, Leggingsit/Zara, Kauluspaita/Vila, Hiuskoriste ruusu/H&M

Joulu lähestyy, oletteko jo ehtineet löytää joululahjat rakkaillenne? :) Huomenna olen töissä yhdessä Levi's:in talvikampanjoista täällä Tukholmassa, en malta odottaa!