Wednesday, 31 October 2012

Sadepäivän Pelastajat.

Moi kaikki Matkuksen nettisivujen vierailijat, kivaa kun kävitte täällä! Tämä on ensimmäinen päivtys muoti- ja kauneusblogissani ja jatkoa seuraa viikon kahden välein - tavataan täällä. Kommentoikaa mielellään- ja antakaa palautetta! :)

Viime päivinä on satanut taas lunta, ihanaa! Sateisina päivinä on kuitenkin vaikea saada hiukset näyttämään hyviltä. Ne lätistyvät, kastuvat, kiharat muuttuvat suoriksi, joten tässä muutama oma niksini, jotka voivat auttaa pelastamaan puolipitkien ja pitkien hiusten bad hair-dayn! :) Nämä toimivat mahtavasti myös silloin, kun haluat antaa hiusten levätä vielä päivän ennen hiustenpesua, suihkuta vain vähän kuivashampoota tyveen!

Tarvitset: Hiusdonitsin, pari hiuslenkkiä, pinnejä.

2-minuutin kampaus:

1. Suihkuta kuivashampoota tyveen vaikka hiukset eivät olisikaan likaiset. Se antaa runsautta ja volyymiä hiuksille! Kerää sitten hiukset ponihännälle. Itse laitan useimmiten ponnarin korkealle päälaelle, ballerinamaiseen tapaan! Se piristää tavallisia arkipäiviä kummasti!


2. Sujauta hiukset hiussdonitsin läpi. Kierrä hiukset sen ympärille niin, että koko donitsi peittyy. Kiinnitä pinneillä tai/ja toisella hiuslenkillä.




Valmis! Lisää vielä kirkas pinkki tai punainen huulipuna täydentämään vaikka farkku&t-paita lookia!

 

10-minuutin kampaus:


1. Jos osaat itse tehdä ranskanletit - hyvä! Ellet, pyydä apua ystäviltä (letit voi tehdä vaikka edellisenä iltana, ne näyttävät vain paremmilta yöunien jälkeen kun ne eivät ole liian täydellisiä!). Vinkki: Tuperaa vähän otsahiuksia, jotta letit eivät painu  ihan päätä pitkin.


2. Aloita alhalta, vedä varovasti letistä hiuksia, jotta ne löystyvät vähän. Tämä tekee kampaukselle huolettoman ilmeen (näyttää siltä, että olisit vain hutaissut kampauksen minuutissa)! Sen lisäksi se antaa suomalaisille hennoille hiuksille "täyteläisemmän" ilmeen, letit näyttävät oitis paksummilta, kun niitä löysetään hieman.


   3. Kiinnitä letit yhteen hiuslenkillä tiukasti keskelle takaraivoa. Avaa letit hiuslenkkiin asti.

4. Käytä taas hiusdonitsia. Nyt on tärkeää saada hiukset kiedottua tiukasti donitsin ympärille, jotta ne pysyvät koko päivän. Käytä apuna pinnejä ja vähän hiuslakkaa!



Paras kokeilemani kuivashampoo on ehdottomasti Klippoteken-merkiltä! Se tuoksuu ihanalle, ja hiukset näyttävät heti raikkailta! Hiusdonitsini on H&M:stä, 2,95€ (niitä löytyy kolme eri väriä), mutta voit tehdä samantapaisen hiusdonitsin myös vanhasta sukasta! Koska sukkaparista usein häviää toinen, voit kierrättää jäljelle jääneen sukan helposti hiusdonitsiksi näin:


Leikkaa sukan pääty pois. Jäljelle jää siis "tuubi". Kierrä sukka tiukasti loppuun asti jotta se pysyy suljettuna. 



Huomenna on vihdoin Matkus Shopping Centerin avajaiset, onpa niitä jo ehditty odottaakin :) Oletteko muuten saaneet Matkus Shopping-lehden postissa? Mitä mieltä olitte?

Tavataan avajaisissa!

No comments:

Post a Comment