Sunday, 4 November 2012

Personal Shopperina Matkuksessa

Kauan odotettu Matkus Shopping Centerin avajaispäivä koitti vihdoin!!

Olin lupautunut stailaus- ja shoppingavuksi kolmelle voittajalle ja pukeutumisvinkkien antaminen onkin mielipuuhaani. Päivä oli hektinen, juoksimme kaupasta toiseen voittajien kanssa ja sain samalla tilaisuuden tutustua heihin paremmin.

Alla kuvat ensimmäisestä voittajasta Niklaksesta. Käväisimme Niklaksen kanssa Brothersissa, Jack&Jonesissa ja Petrifunissa, jossa ihastuimme mustaan todella tyylikkääseen villa-kashmir takkiin! Niklaksella oli selvä oma tyyli, mutta toivottavasti pystyin antamaan hänelle joitakin vinkkejä, joita kokeilla jatkossa. On tärkeää koetella omia rajojaan ja kokeilla uusia juttuja. Silmä tottuu kaikenlaiseen ajan myötä ;)Päivän seuraava stailattava oli Annu. Olin jo pää pyörällä edellisen kierroksen jälkeen, mutta meno senkun yltyi! Kauppakeskukseen virtasi ihmisiä koko ajan, ja kaupat täyttyivät innokkaista shoppailijoista.


Din Skossa kokeilimme Annun kanssa trendikkäitä sneakersejä piilokorolla: Ne antavat mukavasti pituutta, mutta näyttävät ihan tavallisilta lenkkareilta! Saimme myös ystävälliseltä myyjältä pienen lisäniksin: geelityynyn tai pienen pohjallisen kanssa korkokengät muuttuvat paljon mukavammiksi, sillä ne tasaavat koron ja jalan korkeuseroa.

Anne, päivän kolmas stailattava oli aivan innoissaan palkinnosta! Oli todella mukava auttaa hänta valitsemaan vaatteita. Juttelimme hänen kanssaan juuri hänen vartalolleen sopivien hameiden pituuksista. Matkuksesta hänelle tarttui mukaan vaikka mitä! Löysimme Kappahlista kaksi hienoa pitsi-paitaa, jotka sopivat sekä päivä- että iltakäyttöön. Näin hän voi helposti vaihtaa päiväasun illan menoihin, vain parilla pienellä muutoksella. Lisäämällä koruja ja vaihtamalla neuleen bleiseriin saa aikaan menevän ilta-lookin.


 


Tämä stailaus oli mukava kokemus, joten keksitäänpä jotakin uutta kivaa jatkossa.

Olen lähdössä huomenna toiseen kotimaahani Espanjaan, joten seuraavaksi kirjoitankin Barcelonasta, nuorisomuodin mekasta! Laittakaa ihmeessä kysymyksiä jos haluatte tietää jotain erityistä sieltä, muodista, elämäntavoista, ihmisistä tai mistä vaan!


Ai niin, ps! Päällä Matkuksen avajaisissa minulla oli muuten: Hame/romwe.com, kauluspaita/H&M, neule/H&M, kengät/vagabond.


2 comments: