Tuesday, 27 November 2012

Stylistin arkea.

Huhuh!! Viime viikot ovat olleet lievästi sanottuna hektisiä; Barcelonan viikkoni oli aivan mahtava ja tuli todella tarpeen, pääsin halailemaan vanhoja ystäviäni, nauttimaan meksikolaisista lemppari-juomistani, hyvästä ruoasta sekä shoppailusta!
Tukholmassa paluutani odotti ihanan Josefin-ystäväni syntymäpäiväbrunssi ja ISO läjä töitä, muun muassa kuvaukset studiolla sunnuntaina, johon stailasin tulevan ison trendin: skottilais-ruudut! Pitäkääpä tämä mielessä.  
Tässä näette pari backstage-kuvaa kauniista mallistamme Emmasta. Teemana oli siis skottilais-englantilaiset ruutukuosit, pienellä rock-henkisellä vivahteella!Ehdimme myös näppäistä pikaisen artisti-kuvan stylistista, eli minusta :D Pastellinsävyt ovat yksi suurimmista rakkauksistani, kuvassa minulla on galaxy-leggingisit Gina Tricosta ja kirpparilta löydetty karvaneule!


Huomenna poikaystävälläni ja minulla on edessä muutto ihanaan asuntoon Söderiin, en malttaisi odottaa!! Viikonloppuna, kun tilanne on rauhoittunut näytän teille mitä kaikkea minulle tarttui mukaan Barcelonasta, tuli tosiaan shoppailtua vähän liikaakin :) Ammattivamma!

No comments:

Post a Comment