Thursday, 29 November 2012

Day and Night.

Hurraa!

Nyt muutto on ohi ja olen onnellisesti uudessa asunnossani Söderissä. Ensimmäistä kertaa elämässäni tunnen, miltä positiivinen aura tuntuu. Tässä asunnossa on kerta kaikkiaan ihanan rauhallinen, turvallinen ja positiivinen ilmapiiri!
Tuntuu siltä, että täällä tulen saamaan paljon hyviä luovia ideoita. :) Luulen, että asuntojen "aurat" (jos niitä nyt on edes olemassa) muodostuvat suurimmaksi osaksi siitä, kuka asunnon on ennen omistanut. Tämän asunnon meille vuokraa pariksi kuukaudeksi eräs malli, joka käy säännöllisesti New Yorkissa parin kuukauden jaksoissa töissä, ja kuvaa siellä dokumenttielokuvia ristiriitaisista aiheista (hän on kuvannut muun muassa dokkarin "Taxi Sister", joka kertoo Senegalissa asuvasta nais-taksikuskista, ja hänen kohtaamistaan päivittäisistä vaikeuksista työelämässä sukupuolensa takia). Hän on iloinen, avarakatseinen ja rehellinen tyttö!!


Tältä asunto näyttää:
(Toistaiseksi vielä hirveästi tavaraa joka puolella!)  
RAKASTAN tätä lattiaa.

 Tässä myös näytteeksi valkoinen pitsimekko, jonka ostin Barcelonasta H&M:stä. Olen stailannut sen kahdella eri tavalla, jotta se sopisi niin päivä- kuin iltakäyttöön pienillä muutoksilla. Jo shoppaillessa kannattaa mielessään yhdistellä vaatteita omassa vaatekomerossa olevien vaatteiden kanssa, jotta löytyy mahdollisimman paljon erilaisia asukokonaisuuksia ja vaatetta tulee käytettyä monella eri tapaa.

Farkkuliivi/Itse tehty vanhasta farkkutakista, Mekko/H&M, Laukku/H&M, Saappaat/Vagabond, Hattu/H&M

Bleiseri/Vero Moda+Karva-yksityiskohdat lisätty itse, Vyö/asos.com, Mekko/H&M, Saappaat/Skopunkten, Laukku/H&M 

Huulipuna, farkkuliivin vaihto mustaan bleiseriin ja korkokengät, niin sama asu on valmis iltaan! :)

Tuunasin muuten tämän "päiväasun" kengät toissapäivänä, kun olin vähän kyllästynyt vanhoihin bootseihini. Mitä mieltä olette?


No comments:

Post a Comment