Thursday, 13 December 2012

Kauluspaita x2

 
Pikainen katsahdus viime viikkooni! (Sadetta, lämpimiä vaatteita ja ihania pitkiä aamiaisia kotona ystävien kanssa.)

Toissapäivänä minun piti hankkia valkoinen kauluspaita erästä työkeikkaa varten. On todella vaikeaa löytää itselleen täydellisesti sopiva kauluspaita; minun ongelmani on, että hihat ovat yleensä liian leveitä käsivarsilleni, ja rinnan kohdalla oleva nappi kiristyy liikaa ja jättää ruman "aukon". 

Naisille, joilla on isohko povi, sopii täydellisesti joustava stretch-kauluspaita, eli paita kankaasta, jossa on vähän spandexia. Tämä Vilan kauluspaita on 75% puuvillaa, 22% nylonia ja 2% spandexia. Se on pehmeä ja joustava, ja rakastan sen vahvistettuja kauluksia! Piilonapitus tekee paidasta myös vähemmän arkisen, ja siksi se sopii loistavasti niin töihin kuin juhliinkin.


Päätin stailata paidan teille kahdella eri tavalla, päivä- ja iltakäyttöön.

Päivä lookissani minulla on tennarit, mustat korkeavyötäröiset farkut ja kauluspaidan päällä karvainen villapaita (erilaisia karvaisia villapaitoja näkee nyt muuten kaikkialla!). Tämä villapaita on H&M:stä, mutta olen nähnyt sen tapaisia myös Gina Tricotissa, BikBokissa ja Lindexissä!

 Paita/H&M, Kauluspaita/Vila, Kengät/Monki, Farkut/Gina Tricot, Korvakorut/H&M

Ilta-asukokonaisuudessa vaihdoin housut hameeseen ja lisäsin huulipunaa sekä kaulukseen ruusun (se on oikeasti hiuskoriste H&Mstä). Kauluksen alla voi vaihtoehtoisesti pitää vaikka erilaisia isoja kaulakoruja, ne piristävät aina kokonaisuutta ja tuovat vaihtelua!                  Hame/romwe.com, Leggingsit/Zara, Kauluspaita/Vila, Hiuskoriste ruusu/H&M

Joulu lähestyy, oletteko jo ehtineet löytää joululahjat rakkaillenne? :) Huomenna olen töissä yhdessä Levi's:in talvikampanjoista täällä Tukholmassa, en malta odottaa!

No comments:

Post a Comment