Friday, 29 March 2013

Matkus Shooting goes Tokio

Eilen kuvasimme Tokion puistoissa Matkus Shopping -lehdelle uutta kevään ja kesän muotia. Kuvaukset kestivät koko päivän ja olen niin loppu! Minun piti tehdä vain kuvausten stailaus, mutta kuvauksia edeltävänä iltana jäimmekin ilman mallia, joten arvatkaapa kuka sai paikata... :) Teemana oli kesämekot lakkiais-, rippi- ja muihin kesäjuhliin, ja kuvat näette heti kun lehti ilmestyy huhtikuun puolessa välissä! Tokiossa on tällä hetkellä Sakura-aika, eli kirsikkapuiden kukkiminen. Täällä on aivan uskomattoman kaunista, ja sainkin juuri näistä puista inspiraation stailaukseen. Kesän trendeissä tullaan näkemään paljon värikkäitä kukkakuoseja ja asusteita!

Alla helppo romanttinen kukka-kampaus jonka teimme kuvauksia varten. Se näyttää paljon vaikeammalta, kuin mitä se onkaan. Kannattaa ehdottomasti kokeilla ja tehdä kesän juhlia varten! :)Tarvitset:
Kukkia (aitoja tai muovisia)
Hiuspannan (esim tämän H&Mstä, 1,95€
Pinnejä
Hiuslakkaa

Olen huomannut, että tämä kampaus onnistuu paremmin, jos hiukset ovat vähän kiharat. Voit siis joko kihartaa hiuksesi vähän sotkuisesti ennen kampauksen aloittamista.

Asettele hiuspanta päälaelle hiusten päälle. Aloittaen edestä, kierrä hiussuortuvia ylöspäin ja hiuspannan alle, jotta ne pysyvät sen kuminauhan ansiosta paikoillaan. Toista sama kunnes kaikki hiukset ovat kieritetty hiuspannan alle. Kiinnitä pinneillä, ja lisää kukkaset hiusten sekaan joko korvan yläpuolelle tai taakse, niin kuin me teimme kuvauksissa.

Tässä myös kuvauspäivän stylistin-outfit, rakastan uutta neonväristä maxihamettani! Se sopii niin hyvin yhteen koko vaatekaappini sisällön kanssa.
Ensi viikolla onkin luvassa viikon paluu Suomeen! Tulen myös menemään Aussie Awards gaalaan jossa olen ehdolla Vuoden Parhaana Muotiblogina, mikä kunnia!
Omaa bloggarisuosikkia voitte äänestää täältä ja voittaa samalla kivoja palkintoja :)

2 comments: