Wednesday, 6 March 2013

DIY-Ketjukampaus ja Muotiviikkojen suosikit.

Tämä 5-minuutin kampaus tuo piristystä tavalliselle nutturalle ja on todella monikäyttöinen.

Tarvitset vain pari ketjupalaa ja tavallisia hiuspinnejä. Loput on kiinni mielikuvituksestasi!

 Alla kaksi kampausehdotusta: 


New Yorkin, Milanon, Pariisin ja Lontoon muotiviikot ovat ohi, tässä suosikkini ensi talven high fashion muodista:

 
Maanläheiset värit. Beige, tummanvihreä, ruskea ja valkoinen tulevat olemaan yksi suurimmista trendeistä. Myös animalistiset printit jatkavat kankaissa. Prabal Gurungin näytöksessä nähtiin mielestäni erilainen näkökulma armeija-trendiin; naisellisia leikkauksia ja tekoturkista!
Ensi talvena joko korostetaan vyötäröä tai pukeudutaan Philip Limin mukaisesti ylisuuriin, löysiin vaatteisiin ja pukeudutaan kerroksittain.

Väripommit: Luvassa on syötävän ihania värejä, pinkkiä, liilaa, punaista ja sähkönsininenkin jatkaa tältä kaudelta huippuvärinä. Onnistunut asuyhdistelmä sisältää ainakin kaksi näistä väreistä. Yhteensopivat housu-jakkupuvut ovat todella in! Niitä tullaan näkemään myös kesällä, mutta hempeimmissä väreissä ja kukkakuoseissa. Pisteenä i:n päälle kirkkaat punaiset huulet täydentävät lookia.

Vaahtokarkkeja: Vielä kesänkin jälkeen nautitaan pastelliväreistä, mutta nyt paksussa, pörröisessä muodossa. Angoraa, villaa, ja suuria pöyhkeitä kaulahuiveja vaaleanpunaisen eri sävyissä. Kuka sanoi, että talvella pitää pukeutua synkkiin, tylsiin väreihin? Päivä alkaa auringonpaisteella, kun ulos astelee kokopitkässä vaahtokarkkimaisessa pehmeässä takissa!

2 comments:

  1. Ylin ketjuidea laitettu korvan taa. Nyt vaan mielikuvitus käyttöön! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ristiin rastiin and so on!:) mitä sekvampi sitä parempi välillä ;)

      Delete