Wednesday, 25 September 2013

Milanon Muotiviikko Osa 1

Takki Henrik Vibskov, Toppi BikBok, Housut Matthew Williamson for Lindex, Laukku Marimekko, Kengät Topshop, Aurinkolasit Ray-Ban

Koska kannan mieluummin mukanani tyylikästä pientä käsilaukkua kuin isoa kassia, nämä alla olevat kuvat ovat valitettavasti kaikki puhelimestani. Sain kuitenkin napattua myös jotain kamerallani, lupaan laittaa ne tänne blogiin kunhan ehdin selata ne läpi. :)
Muotiviikko oli todella rankka mutta hauska, juoksin tapaamisesta näytökseen ja näytöksestä presentaatioihin ja sieltä eri vaatemerkkien yksityisiin juhliin, aivan hullua!


Aloitimme ensimmäisen illan Martinin yksityisillä kattoterassi-bileillä, joista näkyi koko Milanon keskusta Duomo-katedraaleineen. Vierelläni ihana ystäväni Valentina, eikö hän ole supertyylikäs?


Ensimmäinen näytökseni oli CNC eli Costume National. Rakastuin koko mallistoon silmänräpäyksessä, päästä varpaisiin kokovalkoisia, harmaita ja limenvihreitä lookkeja. Muotiviikolla katsasteltiin nyt siis ensi kevään eli 2014 kesän mallistoja.


Toiset juhlat toisella kattoterassilla. Dsquared2 merkki avasi uudistetun pääkonttorinsa Milanossa,  ja kutsui avajaisillaksi meidät nauttimaan shamppanjasta ja upeasta näköalasta. Kokonainen Dsquared kerrostalo koostui näyttelyistä heidän kaikista kampanjakuvistaan, suurista showroomeista ja toimistoista, sekä kattokerroksella ravintolasta, kahdesta baarista ja kahdesta uima-altaasta, jotka ovat tuleivasuudessa avoinna kaikille. Illallinen siellä taitaa kyllä käydä aika kalliiksi, mutta on ehdottomasti kokemisen arvoinen!


 
Sain kutsun Gianvito Rossin uuden kenkämalliston esittelyyn. Tarjoilla oli shamppanjaa ja vaaleanpunaisia jälkiruokia, sekä näytteillä näitä aivan ihania, italialaisia kenkiä. Kuvassa ehdoton lempparini, pehmeää vaaleanpunaista nahkaa sekä läpinäkyvästä muovista tehty yksityiskohta edessä.


Tässä kuvassa seikkailttiin Valentinan kanssa streethenkisissä juhlissa jotka järjesti Milanon tunnetuin PR-henkilö ja designer Marcelo Burlon. Kuva www.livincool.com


Henkilökohtainen kahvini Starbucksista ;) Mikään ei voita caramel macchiatoa soijamaidolla kotimatkalla Suomeen!

P.S Mikäli teiltäkin löytyy instagram, voitte seurata sieltä päivittäisiä kuulumisiani nimellä:
martinamartiala

No comments:

Post a Comment