Friday, 4 October 2013

BikBok Denim Pace farkkujen kilpailu


Hyväääää huomenta kaikki! Eilen meni aika pitkään ihanassa Bistro15-ravintolassa maistelemassa yllätysmenuuta mahtavien ystävien kanssa, en voi sanoa etten tuntisi kaikkia viinimaistiaisia tänään heheh ;) Kuvissa minulla on päällä BikBokin aivan uusi farkkumalli, Denim Pace. Mustat, super slimmit farkut kuuluvat ehdottomasti lempifarkkutyyliini, ja juuri nämä istuvat todella hyvin päällä! BikBokilla alkaa ensi viikosta lähtien farkkukampanja, jossa kahden viikon aikana jokainen farkkujen ostaja saa ostoksesta -10€! Mutta hyvät uutiset eivät lopu tähän, sillä minulla on myös ilo saada antaa yhdet Denim Pace farkuista yhdelle onnekkaalle lukijalle!

Jättäkää siis kommentti tähän postaukseen miksi juuri TEIDÄN pitäisi voittaa nämä mustat paholaiset itsellenne (älkää unohtako jättää meiliosoitetta ja kokoa: XS,S,M, L) ja jos tuntuu siltä niin käykää myös likeaamassa Facebook-sivuani täällä :) Kilpailu loppuu 12.10!


 

7 comments:

 1. Koska uudet rakkausfarkut on olleet hakusessa jo pidempään, sillä vanhat ovat pahasti kirjaimellisesti kulumassa puhki :D M, infinitychapel@icloud.com

  ReplyDelete
 2. Kääks, todella pahikset!! ;) Juuri tällaiset minulta puuttuu, eikö siinä ole syytä ihan tarpeeksi?
  Voin tietysti vain toivoa että näyttäisivät minunkin päällä noin säpäköiltä....
  Terveisin Irmeli, kokoa ässä
  (rautakos@hotmail.com)

  ReplyDelete
 3. Näille löytyy käyttöä ja Paljon. Aivan täydellinen istuvuus noissa housuissa, korkea vyötärö ja vähän extraa, mikä erottaa ne "normi" mustista farkuista. Ihan perfectot!! Super onnellinen olisin tollaset omistaessani :) Ja musta väri kruunaa noi pökät.

  Terkuin,
  heba-91@hotmail.com (koko s)

  ReplyDelete
 4. Uudet mustat farkut hakusessa ja nämä näyttää täydellisiltä! :) T. hsatokan@gmail.com (koko xs)

  ReplyDelete
 5. Koska olen mammaloman jälkeen todella uusien housujen tarpeessa, ja etsiskellyt juurikin hyvin istuvia mustia farkkuja raskauden muovaaman vartalon ja mielen virkistämiseen :)

  mlaulain@hotmail.com (epäilisin, että koko M)

  ReplyDelete
 6. Oon omistanut kerran elämässäni täydellisesti istuvat farkut, jotka kulu puhki, enkä oo sen jälkeen toisia vastaavia löytänyt. Jospa nää nyt ois sellaset :)

  noora.nevalainen@netti.fi (koko S)

  ReplyDelete
 7. Mulla ei ole pitkään aikaan ollut kunnon hyviä, istuvia farkkuja, tarvitsisin todella luottovaatekappaleen kaappiini.. sukkahousuissa ja shortseissa sekä lengginseissä kulkeminen kun alkaa kyllästyttää.. toivoisin todella että nämä istuisivat ! :) musta väri myös plussaa, musta housu kun kaapista myös uupunee.. voi tämä tyttö olis kyllä niin materiaonnnellisuuden huipussaan !


  Koko xs
  jjannikaa@windowslive.com

  ReplyDelete