Saturday, 16 February 2013

Hong Kong Vol.2

Päivän asu: Silkkipaita/Zara, Hame/Romwe, Laukku/Mango, Kengät/Vagabond, Hattu/Vintage

 

Eilen käytiin siis mahtavassa Mongkok-districtissä. Siellä tuntui oikeasti siltä, että nyt ollaan todellakin Aasiassa! Ihmismäärä oli huima, ja kuulinkin jälkeenpäin, että tämä alue on maailman tiheimmin asutettu alue, ei mikään ihme! Ehdimme ottaa valojen vaihtuessa kuvan päivän asusta, joka ei ihan huomiotta onnistunut, kuten kuvasta näkee :D

Marketit olivat tupotäynnä kenkiä, laukkuja, ruokaa ja kaikkea kivaa! Vinkkinä Hong Kongiin tuleville: Markettien hinnat voivat olla jopa 300% heidän sisäänostohinnastaan, eli pitää ehdottomasti tinkiä! Kannattaa miettiä ensiksi miten paljon haluaa maksaa tuotteesta, ja sitten tarjota puolet siitä summasta, jonka jälkeen voi vähitellen korottaa summaa ylöspäin jotta maksuksi jää haluttu summa.

Kuulostaa kylmältä, ja minulla olikin huono omatunto tinkimisestä, mutta paikalliset ystäväni vakuuttivat, että niin täällä toimitaan! Ostin aurinkolasit jotka lähtöhintana maksoivat 250 HK dollaria, mutta loppuen lopuksi myyjä suostui myymään ne 100HK dollarilla, eli noin 10 eurolla. Olisin varmasti saanut ne vieläkin halvemmalla, jos olisin tarjonnut aluksi 50 HK dollaria! Näytän teille huomenna mitä muutakin tuli ostettua marketeista.

Ladies Marketin laukkulöytöjä.

Pojat turisteilemassa!

Sneaker Street Mongkokissa.
 
Hmm, haluaisinpa nähdä jos nämä sateenvarjot pääsevät lentokentän turvatarkastuksesta läpi...
 
Mongkok alueella oli myös SATOJA todella halpoja ruokapaikkoja. Monissa saa vatsan täyteen jo 2-4 eurolla. Paikallisten ystävieni sanoin: "The dirtyer the place, the better the food!" Ei kannata siis pelästyä vaikka paikat näyttävät siltä etteivät täyttäisi suomalaisia terveysnormeja.

Lopuksi ystävänpäivän teemaan sopiva IHANA uutuus huulikiilto Make Up Storelta: Love niminen gloss antaa kevyen kirsikanvärisen kiilloon huulille, täydellinen sävy kevättä varten!
No comments:

Post a Comment