Tuesday, 22 January 2013

Matkus Making Of.Kaunis Plus-mallimme Jannie ja meikkaajamme Madeleine.

Pientä esimakua Kevään 2013 työpukeutumisesta!

Mallimme Carolina. 
  Supersöpöt mini-mallimme Tilie ja Elis.Minä valitsemassa vaatteita.

Noniin, tässä vähän backstage -kuvia perjantain Matkus -kuvauksista! Pakko myöntää, että olen aivan loppu koko rumban jälkeen. Ei ole ollenkaan helppoa järjestää ja stailata kolmet kuvaukset samana päivänä 4 eri mallin, meikkaajan ja valokuvaajan kanssa! Mutta olemme kaikki todella tyytyväisiä tulokseen, Helmikuun 15. saatte sitten nähdä omin silmin kun lehti tipahtaa postiluukusta sisään :)

Teemana oli siis tällä kertaa arki- ja työpukeutuminen! Koska kevät on kohta täällä, halusin koota värikkäät ja iloiset asukokonaisuudet. Skandinaavisissa maissa käytetään mielestäni väriä liian varoen, toisin kun Italiassa ja Espanjassa, jossa liikennevalon kaltaisia kirkkaita värejä näkyy yhtä paljon kuin mustaa ja valkoista. Keräsin vaatteita kaiken kaikkiaan 11 showroomista Helsingistä ja Tukholmasta, kuten viimeisessä kuvassa olevasta rekistä näkyy! Showroomeissa siis pidetään eri merkkien tulevien mallistojen vaatteita kuvauksia ja muita markkinointijuttuja varten, ja stailistit saavat käydä sieltä lainaamassa vaatteita ja asusteita kuvauksiin. Minusta on aivan ihanaa saada kosketella eri materiaaleja ja nähdä ensi kauden tulevat vaatteet. Tunnen oloni todella onnekkaaksi, että saan tehdä työtä jota rakastan!

Meillä oli myös onni saada buukattua neljä todella mahtavaa mallia: Jannie, kaunis plusmallimme Carolina, ja mahtavat lapsimallit Tilie ja Elis! Malli ja muotimaailmassa ei aina kohtaa yhtä hymyileviä ja ihania persoonia kuten he. Kävin viiden eri mallitoimiston luettelot läpi löytääkseni sopivat mallit - tiedän aina kuvauksia suunnitellessani minkä tyyppiset kasvot haluan, jotta oikea ilme saataisiin esille.

Nyt jatkan lehden sivujen viimeistelyä ja valmistelen samalla lähtöäni Tokioon. Enää pari viikkoa jäljellä ja sitten lennetään kohti Japania!

No comments:

Post a Comment